Takaisin hotellitietoihin

Viimeisimmät asiakaskommentit

Valitse matkustajaryhmä
Todella hyväyhteensä 5956 arviota
  • Hotellin kunto/siisteys 8,2
  • Palvelut 7,7
  • Sijainti 7,4
  • Huonemukavuus/taso 8,2
  • Henkilökunta 8,2
  • Vastinetta rahalle 8,0
  • Ruoka/syöminen 6,9

Janina K., Suomi
Ryhmät
Majoittui 3 yötä, joulukuu 2009
mukava hotelli
Hyvä sijainti, superystävällinen henkilökunta ja siistit perushuoneet.
Huone oli kylmä. Seinässä oli säädöt lämpötilan ja ilmastoinnin säätämiseksi, mutta lämpötilan säätö ei ollut käytössä. Onneksi paksu peitto takasi, ettei nukkuessa palellut. Patja oli kivikova.
En ole ennen majoittunut 26 kerroksessa, joten koko seinän kokoinen ikkuna tarjosi aikamoisen elämyksen. Hotellin sijainti on hyvä, vaikka metroasemaa ei aivan vieressä olekaan. Seuraava upgradaus sijainnin suhteen olisi hotelli kauppakeskuksen yhteydessä, jollaiseen tuli törmättyä shoppailureissulla. Ystäväni on kiinnostunut ruuasta ja oli tyytyväinen hotellin aamupala- ja illallisbufeeseen.
Arvioitu: 10 tammikuuta 2010

Ari P., Suomi
Yksin matkustava
Majoittui 3 yötä, syyskuu 2009
Korkealla Hongkongissa
Kohtuullisen hyvä sijainti, joskin metrolle hieman matkaa. Raitiovaunut menevät ihan vierestä. Airport Express Train-asema on myös ihan lähellä.
Pienehköt huoneet. Metroasemalle hieman matkaa. En saanut varaamaamani huonetta, valituksesta huolimatta: piti olla meri/satamanäkymä. Henkilökunta ei kaikilta osin kovin ystävällistä. Huoneet pienehköjä ja vaatimattomasti varustettuja.
Sijainti kohtuullinen, näkee Hongkongin saaren ehkä kiinalaisinta elämänmenoa, mitä muualla keskustassa ei näe. Raitiovaunut menevät vierestä, joskin metrolle hieman matkaa. Lentokenttäjunan terminaali on lähellä. Huoneeni piti olla satama/merinäkymällä, mutta vaikka huoneta vaihdettiin, ei näkymä juuri muuttunut, siitä suurin miinus. Henkilökunta ei kaikilta osin ystävällistä. Huoneet pienehköjä ja vaatimattomasti varustettuja.
Arvioitu: 01 lokakuuta 2009

Paul E., Suomi
Pariskunta
Majoittui 2 yötä, maaliskuu 2009
Mahtavat näkymät kaupunkiin ja satamaan
Hotelli oli hyvässä kunnossa ja huoneista oli mahtavat näkymät kaupunkiin ja satamaan. Huoneet olivat erittäin siistejä. Kuntosalilla oli peruslaitteet ja se oli ihan riittävä.
Hotelli on aika kaukana Islandin "pääalueesta". MTR:llä pääsee mutta asemallekin joutuu kävelemään aika kauan. Hotellin huoneet ovat pieniä. Uima-allas on ulkoallas ja sitä ei ole lämmitetty.
Hotelli on hyvässä kunnossa ja erittäin siistin oloinen. Huoneet vat aika pieniä, mutta mahtavat näkymät korvaavat kaiken! Lisäksi huoneessa oli kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Plussaa myös hyvästä taulutelevisiosta. Hotellin palvelut toimivat hyvin ja henkilökunta oli ystävällistä. Sen sijaan uima-allas on ulkona eikä ole lämmitetty. Hotellin sijainti on hieman kaukana Hong kong Islandin "keskusta-alueesta".
Arvioitu: 03 huhtikuuta 2009

Gianni M., Italia
Yksin matkustava
Majoittui 2 yötä, heinäkuu 2016
Surprised well stay hotel
Really nice hotel and is a big surprise find a pool in the city center. Totally renew hotel. Good compromise in term of price, position, quality.
Arvioitu: 23 elokuuta 2016

Madeleine Y., Malesia
Yksin matkustava
Majoittui 6 yötä, elokuu 2016
Staff friendly and accomodating
I travelled alone and it was easy to get food around the hotel and safe to walk back at night from using the tram or mtr. Room is small if you're a super large person. The staff are really accommodating and would support you in any way possible.
Arvioitu: 21 elokuuta 2016

Sieh S., Hongkong
Pariskunta
Majoittui 2 yötä, heinäkuu 2016
A nice stay with my girl
All in all it was a good stay. The staffs were helpful and attentive (they put staffs next to elevators to make sure the guests were greeted before they went to their rooms). I got a room with a beautiful view of the west end of Victoria Harbor. I never lived by the harbor hence watching the vessels, ferries and boats of all sizes floating across the ocean was simply mesmerizing and the most relaxing in the world. The rooms were obviously not young but the management made a smart decision of renovating the lobby to make it more refreshing. The bathroom was clean and equipped with branded shampoo and bodywash. last but not least it was like 5 minutes away from the closest MTR station (Sai Ying Pun).
Arvioitu: 15 elokuuta 2016

Daniel A., Australia
Yksin matkustava
Majoittui 7 yötä, elokuu 2016
Good value for money when bought at discounted rate
Paid 125 AUD for a harbour view room. Well worth the money.
Arvioitu: 15 elokuuta 2016

Wing C., Hongkong
Pariskunta
Majoittui yhden yön, elokuu 2016
Nice
Nice
Arvioitu: 06 elokuuta 2016

Yu W., Singapore
Liikematkailija
Majoittui 3 yötä, heinäkuu 2016
Good hotel in HK island with easy access to MTR
Value for money hotel with a small gym and small pool, easily accessible to MTR and near to Central. Second time staying in this hotel. The harbor view has a great view.
Arvioitu: 04 elokuuta 2016

Nurbaizurah M., Singapore
Perhe pienten lasten kanssa
Majoittui 5 yötä, heinäkuu 2016
Excellent experience!
Whatever that i expected from agoda photos and customer reviews are met!
Arvioitu: 01 elokuuta 2016