Viimeisimmät asiakaskommentit

Valitse matkustajaryhmä
Todella hyvä



yhteensä 1670 arviota
  • Kunto/siisteys 8,1
  • Palvelut 7,5
  • Sijainti 8,3
  • Huonemukavuus/taso 8,1
  • Palvelualttius 7,9
  • Vastinetta rahalle 7,9
  • Ruoka/syöminen 7,6
Lajittele:
Todennetut arviot

Siak, Malesia
Liikematkailija
Deluxe parivuoteella tai kahdella vuoteella
Majoittui 3 yötä, syyskuu 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Arvioitu: 06 syyskuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

SELVARAJU, Malesia
Yksin matkustava
Deluxe parivuoteella tai kahdella vuoteella
Majoittui 2 yötä, syyskuu 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Arvioitu: 05 syyskuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

kok, Malesia
Liikematkailija
Deluxe parivuoteella tai kahdella vuoteella
Majoittui yhden yön, elokuu 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Arvioitu: 01 syyskuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

novy, Indonesia
Liikematkailija
Deluxe parivuoteella tai kahdella vuoteella
Majoittui yhden yön, elokuu 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Arvioitu: 01 syyskuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Poh, Malesia
Yksin matkustava
Deluxe parivuoteella tai kahdella vuoteella
Majoittui yhden yön, elokuu 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Arvioitu: 22 elokuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Poh, Malesia
Yksin matkustava
Deluxe parivuoteella tai kahdella vuoteella
Majoittui yhden yön, kesäkuu 2016
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Arvioitu: 22 elokuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Charles, Malesia
Pariskunta
Deluxe parivuoteella tai kahdella vuoteella
Majoittui yhden yön, elokuu 2016
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
Arvioitu: 18 elokuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Indira, Indonesia
Perhe pienten lasten kanssa
Deluxe parivuoteella tai kahdella vuoteella
Majoittui yhden yön, tammikuu 2016
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
Arvioitu: 15 elokuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Fajar, Indonesia
Pariskunta
Deluxe parivuoteella tai kahdella vuoteella
Majoittui yhden yön, elokuu 2016
great with minor error
the only thing I was not happy when the waitress does not offer me coffee and tea during breakfast
Arvioitu: 09 elokuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Nurfaizah, Malesia
Pariskunta
Deluxe parivuoteella tai kahdella vuoteella
Majoittui yhden yön, heinäkuu 2016
Nice Breakfast
really enjoy the foods.
Arvioitu: 09 elokuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?


1

2

3

1234

Aloita tästä ja valitse haluamasi ohjelma: