Viimeisimmät asiakaskommentit

Valitse matkustajaryhmä
Hyvä



yhteensä 885 arviota
  • Kunto/siisteys 7,8
  • Palvelut 6,6
  • Sijainti 7,7
  • Huonemukavuus/taso 7,6
  • Palvelualttius 7,2
  • Vastinetta rahalle 7,5
  • Ruoka/syöminen 6,5
Lajittele:

Maraden, Indonesia
Liikematkailija
Executive
Majoittui yhden yön, elokuu 2016
not suiteable
This is 3 stars hotel
Arvioitu: 20 elokuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

shaderon, Malesia
Yksin matkustava
Deluxe
Majoittui 2 yötä, elokuu 2016
Good location
Its easy access for traveling from and to airport. Very near from train station and close with Centre Point Mall. Suitable for those who just like walking activity.
Arvioitu: 08 elokuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Martini, Indonesia
Liikematkailija
Deluxe
Majoittui yhden yön, heinäkuu 2016
OK
OK
Arvioitu: 28 heinäkuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Justin, Malesia
Liikematkailija
Superior
Majoittui 2 yötä, heinäkuu 2016
Great Place to stay
Clean and convenient place to stay. Near malls and train station.
Arvioitu: 26 heinäkuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Adam, Indonesia
Perhe pienten lasten kanssa
Superior
Majoittui yhden yön, heinäkuu 2016
Nice hotel
thank u
Arvioitu: 20 heinäkuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Adam, Indonesia
Perhe pienten lasten kanssa
Superior
Majoittui yhden yön, heinäkuu 2016
nice hotel
thank u
Arvioitu: 20 heinäkuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Johndry, Indonesia
Ryhmät
Superior
Majoittui yhden yön, heinäkuu 2016
late check in
im staying at karibia for 1 night ( 2 connecting rooms ) , i check in at 1.30 PM just for 1 room, because another room is still being cleaned. I wait and wait for another room until 3PM!!!! so disappointed for that ( I request early check in at Agoda ) .
Arvioitu: 14 heinäkuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Sisilyana, Indonesia
Ryhmät
Superior
Majoittui 2 yötä, heinäkuu 2016
room is spacious', the aircon doesn't work at the 1st night but it did work well after i complaint t
will come here again for next trip
Arvioitu: 12 heinäkuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Ferdiyan, Indonesia
Perhe isojen lasten kanssa
Superior
Majoittui 4 yötä, kesäkuu 2016
Very disappointing attitude
This was probably one of the many visits to this hotel, yet unfortunately might be my last. I book this hotel without breakfast since for the first 2 days I will be mostly out of Medan. During our check-in, the receptionist asked us if we wanted to upgrade to opt for the breakfast in which I declined already due to the reasons explained. Yet, he still gave me complete breakfast vouchers, in which I re-confirmed that it can be used. We then had ou breakfast on the 30th, and agree to pay for an additional 1(one) pax. on the next day, we were surprised that the maitre'd told us that we have to pay all the breakfast and the vouchers are not eligable. They did not admit why they have given the vouchers to me in the first place. He even did not like my complaint and said that we were difficult guest! UNBELIEVABLE! We checked out the next morning, no apology, no nothing. I even had to asked the complete invoice of this 'ridiculous' breakfast otherwise they did not even bother to give me a copy. The facilities, cleanliness of the hotel is fine, however, the attitude and clear lask of respect for guest if problematic.
Arvioitu: 05 heinäkuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Martini, Indonesia
Yksin matkustava
Superior
Majoittui yhden yön, kesäkuu 2016
good
good
Arvioitu: 28 kesäkuu 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?


1

Valitse bonusohjelmasi

Klikkaa PointsMAXia sivun ylälaidasta ja näet monia suosittuja lentoyhtiö- ja bonusohjelmia, joista valita.

2

Valitse huone pisteillä

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Ansaitse jopa 4900 pistettä

Jokaisen ohjelmaan kelpaavan huoneen yhteydessä näet pisteet, jotka ansaitset varatessasi.

3

Kirjaudu sisään ja ansaitse pisteitä!

  • Ohjelman jäsennumero
  • En yövy tässä hotellissa. Teen varauksen toiselle henkilölle.

Anna valitsemasi ohjelman jäsentunnuksesi varauksen yhteydessä. Ansaitset varatessasi näkemäsi pisteet kirjautuessasi ulos majapaikasta. Niin helppoa se on!

Aloita tästä ja valitse haluamasi ohjelma: