Todella hyvä 8,0
perustuu 1120 arvioon

Viimeisimmät asiakaskommentit

Valitse matkustajaryhmä
Todella hyvä



yhteensä 1120 arviota
  • Kunto/siisteys 8,5
  • Palvelut 7,5
  • Sijainti 8,2
  • Huonemukavuus/taso 8,4
  • Palvelualttius 8,1
  • Vastinetta rahalle 8,1
  • Ruoka/syöminen 6,5
Lajittele:

Shad, Malesia
Perhe isojen lasten kanssa
City Dream King or Twin Room
Majoittui 3 yötä, syyskuu 2016
No worth it
Different hotel rates when check in and agora customer service no feed back?
Arvioitu: 15 syyskuuta 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Shad, Malesia
Perhe isojen lasten kanssa
City Dream King or Twin Room
Majoittui 3 yötä, syyskuu 2016
No value
Hotel voucher rates included tax when check in paid to the property different rates
Arvioitu: 15 syyskuuta 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Ralph, Filippiinit
Pariskunta
Cozy Comfort Double or Twin Room
Majoittui 3 yötä, syyskuu 2016
Good Hotel
helpful staff.
Arvioitu: 14 syyskuuta 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

CHIN, Malesia
Ryhmät
3 hengen huone
Majoittui yhden yön, syyskuu 2016
Satisfied for the stay
Good location, near to tourist places. Courteous staff, clean building and rooms. I will stay again for next visit to Macau.
Arvioitu: 13 syyskuuta 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

CYNTHIA, Indonesia
Ryhmät
Cozy Comfort Double or Twin Room
Majoittui yhden yön, syyskuu 2016
Very Good Deal
Clean minimalis room, location good, have a park in front of hotel.
Arvioitu: 12 syyskuuta 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Benjo, Filippiinit
Perhe pienten lasten kanssa
City Dream King or Twin Room
Majoittui 2 yötä, syyskuu 2016
In summary, Sun Sun Hotel is ideal for travellers who are looking for value for their money.
Pros: accessibility to stores and restaurants. Value for money. Courteous staff. Clean facilities. Cons: too far from tourist spots. English channels are minimal.
Arvioitu: 12 syyskuuta 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Nadya, Indonesia
Ryhmät
3 hengen huone
Majoittui yhden yön, syyskuu 2016
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉
It was a good time to stay at Best Western Sun Sun Hotel Macau, Thanks for breakfast 😉 I will stay at this hotel again if going to Macau next time..
Arvioitu: 11 syyskuuta 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Wai, Iso-Britannia
Pariskunta
Cozy Comfort Double or Twin Room
Majoittui yhden yön, syyskuu 2016
2 star or 4 star?
Before I went there I thought it was 4 stars, at which that price was surely a good deal. When I get there I found out it was only 2 stars...the hotel looks more like 3 stars and overall it was fine, good location and acceptable service. Just a little overpriced for a 2 star hotel.
Arvioitu: 11 syyskuuta 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Johan, Indonesia
Pariskunta
Cozy Comfort Double or Twin Room
Majoittui yhden yön, elokuu 2016
Walking distance to Senado square
Near buss stop in main street. Close to 7-11. But the hotel location not in the main street (macau masters hotel), but its very worth for money compare to Ole London Hotel.
Arvioitu: 09 syyskuuta 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?

Stephanie, Filippiinit
Yksin matkustava
Cozy Comfort Double or Twin Room
Majoittui yhden yön, syyskuu 2016
Value for your money
The hotel was great overall, I just didn't like the location that much.
Arvioitu: 06 syyskuuta 2016
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?


1

2

3

1234

Aloita tästä ja valitse haluamasi ohjelma: