Viimeisimmät asiakaskommentit

Valitse matkustajaryhmä
Hyväyhteensä 24981 arviota
  • Kunto/siisteys 7,5
  • Palvelut 6,7
  • Sijainti 8,8
  • Huonemukavuus/taso 7,2
  • Henkilökunta 7,2
  • Vastinetta rahalle 7,2
  • Ruoka/syöminen 6,3
Lajittele:

Hannu, Suomi
Pariskunta
Superior
Majoittui 4 yötä, huhtikuu 2013
Yösija keskellä kaupunkia.
keskeinen sijainti, toimii tehokkaasti, vastaanotto
Arvioitu: 14 toukokuuta 2013

Anttu, Suomi
Pariskunta
Superior
Majoittui 2 yötä, huhtikuu 2013
Ihan kiva luukku
Hyvä sijainti, Siisteys ja asiallinen palvelu.
Ihan oli siisti hotelli. Hiukan pieni huone, mutta se ei haitannut. Miinusta tulee siitä, että ikkunat olivat sisäpihalle ja verhoja ei pystynyt pitämään auki. Huoneita ei jostain syystä saanut ulkopuolen näkymällä.
Arvioitu: 04 toukokuuta 2013

Liisa, Suomi
Perhe, jossa isompia lapsia
3 hengen huone
Majoittui 7 yötä, huhtikuu 2013
kaupunkiloma
Hotelli sijaitsi rauhallisella paikalla ja keskustaan oli MRT:lla helppo kulkuyhteys. Hyvä siisteys. Uima- allas riittävän suuri ja suojaisella paikalla.
Arvioitu: 27 huhtikuuta 2013

Tomi, Suomi
Pariskunta
Superior
Majoittui 3 yötä, maaliskuu 2013
Hyvä sijainti metroaseman yhteydessä.
Sijainti metroaseman yhteydessä, hieno uima-allasalue, uudehkot laitteet fitness-huoneessa (1 monitoimilaite ja kolme aerobiseen harjoitteluun tarkoitettua laitetta)
Yövyimme V Hotel Lavenderissa kolme yötä ja emme käyttäneet juurikaan hotellia muuhun kuin yöpymiseen. Yhtenä aamupäivänä käytettiin toisen osapuolen toimesta uima-allasaluetta ja toisen osapuolen toimesta fitness-huonetta. Uima-allasalue on hieno, tosin aurinko ei pääse paistamaan koko alueelle täyttä päivää korkeiden naapuritalojen varjon vuoksi. Fitness-huoneessa on uudehkot laitteet ja se on uima-allasalueen yhteydesä. Laitteita ei tosin ole paljon, sillä tilassa on vain yksi lihaskuntoharjoitteluun tarkoitettu monitoimilaite ja kolme aerobiseen harjoitteluun tarkoitettua laitetta (juoksumatto, cross-trainer ja kuntopyörä). Emme syöneet hotellin ravintolassa aamiaista emmekä mitään muutakaan, joten sen tasosta ei kokemuksia. Huone oli pienehkö, mutta suhteellisen tyylikäs ja siisti. Parasta on ehdottomasti hotellin sijainti suoraan Lavenderin metroaseman yhteydessä, mikäli siis on valmis käyttämään metroa.
Arvioitu: 22 maaliskuuta 2013

petri, Suomi
Pariskunta
Superior
Majoittui yhden yön, helmikuu 2013
yön yli singaporessa
Sijainti metroaseman vieressä, siisti huone, Kohtuullinen hinta.
Check in hieman kesti,aamiainen keskinkertainen .Siistit huoneet,tulemme majoittumaan luultavasti vielä uudestaan.
Arvioitu: 14 maaliskuuta 2013

Leif, Suomi
Pariskunta
Kaksi vuodetta
Majoittui 4 yötä, tammikuu 2013
Hyvä sijainti metroaseman päällä mutta ahtaat huon
Hyvä sijainti kun liikkuu julkisilla
Hyvä sijainti smrt aseman päällä josta helppo liikkua tourist cardilla ympäri Singaporea. Huoneet pieniä mutta 4 yötä meni ok. Aamiainen piti käydä ostamassa joka päivä erikseen Respasta ja mielestämme ei ollut rahan arvoinen ja söimme myös ulkona. Paljon aasialaisia vieraita joilla joskus tosi kiire hitaisiin hisseihin.Näköala 14 kerroksesta oli omalla tavallaan aika huikea koska Singaporen korkea siluetti tuli oikeuksiinsa.
Arvioitu: 14 helmikuuta 2013

Hannes, Suomi
Pariskunta
Superior
Majoittui 2 yötä, tammikuu 2013
Siisti suht. hyvä hotelli metroasema yläpuolella.
Siisti, hyvä sijainti lentoasemaan ja metroon nähden
Siiti suht. hyvä hotelli metroaseman yläpuolella. Pienet huoneet, mutta ihan menettelee muutaman yön yöpymiseen ja kaupungiin tutustumisen ajaksi. Hotelli on todella helppo tulla metrolla lentoasemalta ja samoin liikkua metrolla kaupungin eri osiin. Hotellissa on oma uimaallas joten sielläkin voi rentoutua. Aamianen ei ollu kovin kummoinen ja se tarjoiltiin allasalueen vieressa katetussa ulkotilaas ja kaiken lisäksi siellä oli lintuja, jotka ruikkivat jätöksiään als joten tarkkana sai olla ettei tullut päälle tai lautaselle. Muuten suht. toimiva hotelli ja ihan hyvä hinta-laatusuhteltaan.
Arvioitu: 10 helmikuuta 2013

Ville, Suomi
Ryhmä
Kaksi vuodetta
Majoittui 2 yötä, joulukuu 2012
ok sijainti. metroasema hotellin alla.
metroasema lähellä
Pari yötä kyseisessä hotellissa joulukuun alussa ja ihan hyvä hotelli hintalaatusuhteeltaan. Metrolinja kulkee hotellin alta, joten liikkuminen keskustaan ja lentoasemalle vaivatonta. Luokiteltu neljän tähden hotelliksi, mutta ennemminkin kolmen tähden luokkaa.
Arvioitu: 14 joulukuuta 2012

Mari, Suomi
Pariskunta
Premier
Majoittui yhden yön, marraskuu 2012
Hyvä sijainti mutta ilmastointi hyvin kylmä
Sijainti hyvä, pienehköt huoneet johon mahui kuitenkin hyvin
Olimme ensin kahden hengen huoneessa ja seuraavan yön kolmen hengen huoneessa. Kahden hengen huoneessa ilmastointi jäätävällä eikä sitä saanut edes huoltomiehen avulla paremmaksi, nukuin kaikki pitkähihaiset vaatteet päällä huivi päässä. Huoneesta upeat näkymät (14 krs) kaupungille. Arvokas hotelli meille perustasoa hakeville. Huoneessa jääkaappi, hiustenkuivain. Vaikka Agodassa mainostettiin ilmasta wifiä, niin se maksoi 10S$ vuorokaudelta - tarjosivat meille silti yhden vuorokauden ystävällisyyttään. Vähän persoonaton suurkaupungin hotelli, mutta ei valittamista (ilmastointia lukuunottamatta). Kolmen hengen huone (7 krs) oli ilmastoinniltaan lämpimämpi, mutta huoneessa oli tunkkainen haju (tupakoitu?) ja se oli kostea. Aamiainen oli ok, mutta leivänpäällisiä (juustot, leikkeleet) ei ollut. Nice big hotel, quite expensive, small rooms but still room enough. Problems with air-con in both romms. Quite good breakfast but they could offer e.g. some cheese with bread.
Arvioitu: 10 joulukuuta 2012

Mari, Suomi
Perhe, jossa isompia lapsia
3 hengen huone
Majoittui yhden yön, marraskuu 2012
Hyvä sijainti, mutta huone tunkkainen
Huone myös kolmelle, lositava sijainti
Olimme ensin kahden hengen huoneessa 14 krs ja seuraavan yön kolmen hengen huoneessa 7 krs. Kahden hengen huone oli ilmastoinniltaan jäätävä ja tämä taas kostea ja tunkkainen, oliko tupakoitu, oliko ollut vesivahinko vai oliko ilmastointi ollut rikki? Arvokas hotelli meille perustasoa hakeville. Huoneessa jääkaappi, hiustenkuivain. Vaikka Agodassa mainostettiin ilmasta wifiä, niin se maksoi 10S$ vuorokaudelta - tarjosivat meille silti yhden vuorokauden ystävällisyyttään. Vähän persoonaton suurkaupungin hotelli, mutta ei valittamista (ilmastointia lukuunottamatta). Aamiainen oli ok, mutta leivänpäällisiä (juustot, leikkeleet) ei ollut. Nice big hotel, quite expensive, small rooms but still room enough. Problems with air-con in both romms. Quite good breakfast but they could offer e.g. some cheese with bread.
Arvioitu: 10 joulukuuta 2012


1

2

3

1234

Aloita tästä ja valitse haluamasi ohjelma: