arrow-up-icon
Takaisin hotellitietoihin

Erittäin hyvä 7,5
perustuu 5332 arvioon

Viimeisimmät asiakaskommentit

Valitse matkustajaryhmä
Erittäin hyväyhteensä 5332 arviota
  • Hotellin kunto/siisteys 7,0
  • Palvelut 6,2
  • Sijainti 8,4
  • Huonemukavuus/taso 7,4
  • Henkilökunta 7,3
  • Vastinetta rahalle 7,6
  • Ruoka/syöminen 7,1

Matti K.
Suomi
13 tammikuu 2010
Muutama päivä Bangkokissa
Hotellin sijainti varsin rauhallisella paikalla eikä suurkaupungin melu juuri haitannut ainakaan meidän tapauksessa. Aamupala oli varsin kattava.
Huonepalvelussa olisi ollut hieman parantamisen varaa. Lähinnä saniteettitarvikkeiden täydentämisessä oli puutteita.
Hotel Manhattanilta on lyhyt kävelymatka Sukhumvit Roadille josta pääsee edelleen lyhyehkön kävelyn jälkeen lähimmälle Skytrain asemalle. Skytrainilla pääsee edelleen kätevästi vaikkapa Bangkokin suurimpien ostoskeskusten luo mikäli tykkää shoppailla. Hotellia voi siis suositella Shoppailusta pitävälle. Mikäli ajaa Skytrainilla vähänkin enemmän niin kannattaa ottaa One Day pass, jolla voi siis ajaa koko päivän rajoituksetta. Kannattaa muistaa että Skytrain liikennöi vain keskiyöhön asti. Mikäli ei lähde Skytrainin kyytiin, Hotel Manhattanilta on varsin lyhyt kävelymatka myös Sukhumvitin ehkä "pahamaineisimmalle" soi neljälle, jossa todellakin riittää tyttöbaareja. Kyseisellä soilla on myös kuuluisa kolmen kerroksen tyttöbaarikompleksi, joka on nähtävyys jo sellaisenaan.

Juuso K.
Suomi
03 joulukuu 2009
Loisavalla paikalla
Hyvällä paikalla, kaksi BTS asemaa lähellä. Hyvä palvelu ja perus asiat kunnossa. Mukava uima-allas. Sopii kenelle tahansa.
Näköalat lähinnä muut kerrostalot
Jos haluat rauhallisella paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä olevan hotellin niin se on tämä. Uima-altaalla oli rauhallista ja poreallaskin toimii. Aamupala oli kattava ja monipuolinen. Hotellin lähellä on monia hyviä ravintoloita, kuten esim. gabbages and condoms ja kävelymatkan päässä on myös 7 11 ja muuta tarpeellista

Arto O.
Suomi
20 elokuu 2009
Perushotelli
Hintansa arvoinen, ystävällinen henkilökunta, huoneet ok, hyvä sijainti lyhyt matka Asok bts asemalle. Lähistöllä myös riittäväästi kauppoja ym palveluita tarjolla.
Vastakkaisella kadulla rakennustyömaa josta aiheutuu melkoinen meteli, maksullinen netti joka melko kallis 1tunti/200bht
Soi Cowboy ja Soi 20 ja 22 melko lähellä jos etsit baareja/nais seuraa

Arto O.
Suomi
05 elokuu 2009
Manhattan
Hyvä sijainti, lyhyt matka Asok bts asemalle ja metrolle. Lähistöllä myös paljon ravintoloita ja ostospaikkoja. Hotellin aamiainen ihan hyvä. Perussiisti hotelli, ei luxuksen etsijöille.
Molemmin puoli hotellia rakennetaan/korjataan rakennuksia joista aiheutuu melkoista meteliä. Herkkäuniset älkää valitko tätä hotellia
Henkilökunta erittäin ystävällinen ja osaava. Iltaisin alueella myös tyttö markkinat. Soi Cowboy myös lähellä, herkkähipiäiset valitsee toisen hotellin.

Arto O.
Suomi
05 elokuu 2009
Manhattan
Hyvä aamiainen, perus siisti hotelli. Mukava henkilökunta ja peruspalvelut
Läheiset rakennustyömaat aiheuttavat meteliä. Kuntosalia ei käytännössä ole vaikka siitä on esitteissä hienot kuvat
Soi Cowboy erittäin lähellä

ROHANA P.
Sri Lanka
25 kesäkuu 2016
I had a good time
I

Chew K.
Malesia
24 kesäkuu 2016
Location
Location Clean Friendly

John B.
Australia
18 kesäkuu 2016
Good value but must ask for quiet room as location is very noisy
Very popular hotel for Indian and middle eastern travellers as well as Japanese and some europeans. Great range of breakfast food. Swimming Pool is pleasent and gym nearby. Hotel foyer is very tired but Staff are extremely helpful and friendly. Hotel is old but has good small lift and adequate stairwells.Wifi is very good everywhere in the Hotel.

John B.
Australia
17 kesäkuu 2016
I will come back again.
Atmosphere needs improving, Reception area and Lobby very doudy. Street noise at night is very loud from Neighboring night clubs and traffic. Rear rooms and upper level rooms are quiet

Michael S.
Iso-Britannia
15 kesäkuu 2016
Reasonable hotel
Well established hotel in convenient location just off Sukhumvit. Friendly helpful staff. Clean throughout. Rooms somewhat dated and bathrooms in dire need of an update though they remain functional.