arrow-up-icon
Takaisin hotellitietoihin

Viimeisimmät asiakaskommentit

Valitse matkustajaryhmä
Kaikki arvostelut (6112)

Liikematkailija (143)

Pariskunta (2664)

Yksin matkustava (947)

Perhe pienten lasten kanssa (918)

Perhe isojen lasten kanssa (589)

Ryhmät (851)

Todella hyvä
7,8
yhteensä 6112 arviota
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Palvelut
7,9
Sijainti
9,0
Huonemukavuus/taso
7,6
Henkilökunta
7,5
Vastinetta rahalle
7,7
Ruoka/syöminen
7,5

8 Petri J.
Finland
20 kesäkuu 2013
Tyylikäs hotelli keskeisellä paikalla
Uima-allasosasto, rauhallinen ympäristö, ystävällinen henkilökunta

5,7 Timo H.
Finland
13 toukokuu 2013
Ok
Tarjoushinta, uimaallas, huone tilava.

8,3 Jutta W.
Finland
16 helmikuu 2013
Erinomainen sijainti rantakadulla, mutta lapsiperh
Hyvällä sijainnin ansiosta kaikki kävelymatkan pääseä
Erittäin mukava hotelli, ja rauhallinen allasalue, sillä ranta ihan vieressä. Vilkkaan rantakadun ylittäminen onnistui hyvän vartijan avulla, pilliin vihellys pysäytti vilkkaan liikenteen tien ylitystä varten. Hotellin allasalueelle ei pääse yksin lastenrattailla, sillä silloissa oli portaat keskelle sijoitettu! Siivous takkuili, ja piti muistaa laittaa siivoojan valo päälle, jos halusi siivouksen. Yleensä siivoja tuli vasta illan tullen, jopa kello 18! Aamupala oli runsas ja tilaa riittävästi, vaikka hotelli on iso. Pieni pettymys oli siinä, ettei kokkia ollut toteuttamassa toivetta, vaan kananmunia oli monessa muodossa valmiina. Ehdottomasti huone altaan puolelta, parvekkeella oli mukava istua seurata menoa illallakin! Huone oli siisti ja iso!

8,3 KJELL J.
Finland
08 helmikuu 2013
Hyvä sijainti
Siisti hotelli hyvällä paikalla
Center Point on oikein hieno ja siisti hotelli rauhallisella sivukadulla lähellä Lumpin puistoa jossa on hycät mahdollisuuden lenkkeilyyn tai iltakävelyyn ison lammen ypäri. Lähellä sijaitsee myös Silom metroasema ja Pathumin ostosalue Siam Center jne. Lähistöltä löytyy hyvät ostos ja ruokailu mahdollisuudet. Hotellissa on ystävällinen palvelu ja oikein hyvä aamupala. Uima-allas osasto on katettu eikä sovellu auringonottoon mutta sinäänsä siisti. Kaikkien huoneiden näköala ei ole kovinkaan ihmeellinen sillä ympärllä on korkeita hotellirakennuksia.

6,3 Kati R.
Finland
01 huhtikuu 2013
Yhdistelmä pantong + kata
Keskeinen sijainti, sijainti, sijainti
Saavuttuamme hotelliin aikaisin ja pyysimme huomioimaan jo hyvissä ajoin että saisimme huoneen etukäteen koska mukana toisella parilla pieni lapsi, mutta odotimme silti huoneita muutaman tunnin aulassa. Muuten hotelli ok, palvelu asiallista ja aamiainen hyvä. Hotellissa oli tosin remontti käynnissä, joten siksikö tarjous hinta? tästä olisi ollut hyvä ilmoittaa hotellitiedoissa, koska pauke alkoi aikaisin aamusta.Tämä hotelli ei välttämättä paras lapsiperheille.

9,3 KJELL J.
Finland
23 toukokuu 2012
Hyvällä allas-alueella varustettu hotelli
Ystävällinen palvelu ja hyvä allas-alue
Hotelli on uudistus vaiheessa,päivällä kuuluu aika kovaa ääntä rakennustyömaalta. Iltaisin bändi soittaa hotellin edustalla kello 18-24 korkealla volyymillä joka kuuluu hyvin huoneisiin. Aamiainen tarjoillaan hotellin vanhassa osassa, ja sen voi myös nauttia ulkona, aamiainen hyvä ja monipuolinen. Hotellin henkilökunta on erittäin ystävällistä ja avulisat, varinkin tarjoilijat. Suosittelen hotellia, hotellilta lyhyt matka rannalle ja allas-alue on erittäin hyvä.

9 Jenni M.
Finland
05 heinäkuu 2012
Hyvä hotelli erinomaisella sijainnilla
Keskeinen sijainti, todella hyvä uima-allas
Tilavat ja siistit huoneet. Iso uima-allasalue, ranta tien toisella puolella. Iltaisin livebändi allasalueella, hieman meteliä kuului parvekkeelle, mutta hyvin sai nukuttua. Kaikki palvelut ympärillä, todella hyvä sijainti. Hintataso juomissa ym. hotelliluokituksen tasoa.

7 Jari K.
Finland
16 maaliskuu 2012
mahtava uima-allas
uima-allas todella iso. ruoka hyvää
Viivyimme hotellissä kolme yötä. Huoneemme oli vanhalta puolen, ei ikkunaa ulos. Huone superior oli jo remontin tarpeessa. Uuden siiven huoneiden parvekkeet olivat uima-altaalle päin, alimmilta pääsi suoraan uimaan. Ensi kerralla ottaisimme uuden siiven alimman huoneen. Uima-allas alue todella hieno. Aamupala buffet pöydästä oli hyvä, samoin ruoka ravintolassa illalla. Merenranta tien toisella puolen, tosin aika vilkasliikenteisen kadun takana. Siksi emme käyneet kuin kerran uimassa meressä.

7,3 Alatyppo J.
Finland
24 joulukuu 2010
Hotelli muuten siisti mutta remontti kesken. kova
hyvat ruuat ja sijainti
meluisa
siinahan se meni loma. sijaitsi aika vilkaan rantakadun varrelle. jos haluaa rauhallisen hotellin, niin ala valitse tata. mulle oli ok.

7 Janne P.
Finland
11 maaliskuu 2010
Tiedot päivittämättä
Lähellä rantaa
Hotellissa laajennus remontti menossa
Sivut päivittämättä ei kerrottu rempasta joka vaikutti kaikkeen touhuun !!