arrow-up-icon
Takaisin hotellitietoihin

Erittäin hyvä 7,9
perustuu 46 arvioon
Erittäin hyvä 7,8
perustuu 503 arvioon

Viimeisimmät asiakaskommentit

Valitse matkustajaryhmä
Erittäin hyväyhteensä 46 arviota
  • Hotellin kunto/siisteys 7,7
  • Sijainti 8,5
  • Huonemukavuus/taso 8,0
  • Henkilökunta 7,7
  • Vastinetta rahalle 7,6
  • Ruoka/syöminen 7,8

8,8 Saija
Suomi
15 maaliskuu 2016
Paljon hyvää, vähän hienosäädettävää.
Hyvä perusaamiainen buffetista, huoneisto oli erittäin siisti ja puhdas, sijainti loistava, hienoa että asunnosta löytyi kuivauskaappi. Henkilökunta asiallista ja mukavaa. Ravintola Pirtti oli juuri ...
Pientä hienosäätöä varuteluun:asunnosta puuttui paistinpannu (vaikka oli ihan kunnon keittiö), makkaratikut olis olleet kivat ja keittiöpyyhkeitä kaipasin. Olohuoneessa takkatuuletin pitää todella ...

7,7 Peltola M.
Suomi
10 lokakuu 2010
hiihtoloma
hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. ladut hyvässä kunnossa. sopii kaikenlaisille matkailijoilla
olin tyytyväinen oleskeluuni tunturihotellissa, vaikka muutama vuosi sitten saamani kohtelu aamiaisella ei unohdu koskaan. piti ottaa omena mukaan aamiaiselta lähdettäessä, kun ei silloin ollut mitään tiedotetta, ettei mukaan saa ottaa hedelmiä pois lähtiessä, niin tarjoilija nosti hirveän metelin ja haukkui varkaaksi. kaikki ympärillä olevat asiakkaat katsoivat, että miten suuren rikoksen olimme tehneet. tarjoilijan käytös oli todella törkeää. asian olisi voinut esittää toisin.

8,8 Pertti
Suomi
15 maaliskuu 2016
odotukset täyttyivät.
Sijainti latujen suhteen ei voisi olla parempi. Hyvä rauha. Poronkäristys ja pekonit laadukkaat.
Telkkari katon rajassa pani niskan koville.

8 Paul J.
Suomi
06 lokakuu 2010
Kuntoilu- ja työmatkailuun hyvä hotelli
Erinomainen sijainti kansallispuiston vieressä ja palveluiden keskellä
Hotelli oli helppo löytää Saariselän keskustasta (oli viitoitettu hyvin). Vastaanotossa oli ystävällinen palvelu ja huonekin löytyi viereisestä rakennuksesta helposti. Pysäköintipaikka oli lähellä majoitusta. Opastettuja vaellusreittejä löytyi hotellin vierestä. Huone oli varsin rauhallinen. Henkilökuntaa ei näkynyt koko vierailun (1 yö) aikana kuin yksi siivooja. Aamupalalle mennessä sai haistella vähän aamuista pakkasilmaa. Aamupala oli hyvä ja monipuolinen, eikä ravintolassa muutenkaan ollut moitteen sijaa. Hotelli soveltui meidän tarkoitukseen hyvin: työmatkan yhteydessä saimme nauttia Lapin ruskasta yhden päivän.

7 Marjukka H.
Suomi
02 kesäkuu 2010
Hiihtolomalla Tunturihotellissa
Hyviä puolia Tunturihotellissa olivat: rauhallinen sijainti vähän sivussa. Mukavaa oli läheinen sijainti latujen alkamispisteestä. Hotellissa hyvä aamiainen ja lapsen mielestä vohvelien paisto. Nyt hankittiin kotiinkin vohvelirauta. Ihana oli lenkkisauna alakerrassa !
Huone siisti perushuone, tosin hieman kulunut. Ikkuna tosin oli aivan jäässä eikä ikkunasta nähnyt lainkaan ulos, kunnes pyysin huonesiivoojalta ikkuna-avaimen ja avasin sisäikkunan jolloin lasi vähitellen suli ja kaunis maisema avautui.

5,8 Lasse
Suomi
15 maaliskuu 2016
Okay
Sauna puuttuu

7,3 Peltola M.
Suomi
08 toukokuu 2010
Tyytyväinen
Tuttu hotelli entuudestaan. Keskellä kylää. Helppo lähteä hiihtämääm tai vaeltamaan.
Huoneet olisivat remontin tarpeessa. Ainakin se, missä me asuimme. Tunturihotellissa on myös korkeatasoisia huoneistoja, joissa voi kuka tahansa majoittua.
Tuttu hotelli etukäteen, että tiesi mitä oli odotettavissa. Ehkä jotkut eivät pidä siitä, kun aamiaiselle ja iltarientoihin kauempana olevista majoitustiloista on jonkin verran matkaa.

10 Riitta
Suomi
15 maaliskuu 2016
Viihtyisä oleskelu työn jälkeen
Ihana huone ja rauhallista. Hyvä aamupala ja palvelu:)

5,3 Esa M.
Suomi
17 huhtikuu 2010
Tunturihotelli
Hyvä sijainti ja ravintola
Laatu pikkasen "heppoinen"
Hotelli hyvällä paikalla mutta huonoa se että huoneet kaikki ovat eri rakennuksissa. Lyhyt matka laskettelumäkeen ja vielä lyhyempi hiihtoladulle joten sopiva paikka suksikansalle. Ravintola on elämys, kannattaa käydä ja sopiva paikka jos haluaa tanssia. Huone oli kyllä melko vaatimaton mutta olihan siellä kaikki tarpeellinen, ei siivousta joka päivä. Mutta hintataso kuitenkin suhteellisen edullinen.

10 Reino
Suomi
14 maaliskuu 2016
Onnistunut 30-vuotis hiihtoretki
Aamupala oli erinomainen. Ja päivän hiihtoretken päätteeksi maittava päivällinen + jänkhä onnistuneesta hiihtoretkestä. Päiden lomassa , hyvässä hiihtokelissä sielu lepäsi ja mieli rauhoittui.
Aurinko ei paistanut , mutta näillä mentiin. Karvapohjasukset ei joka päivä luistanut...

7,9 Kaija
Suomi
13 maaliskuu 2016
Good
Rauhallinen, iso huoneisto.

8,3 eero S.
Suomi
06 huhtikuu 2010
Eero Salo
Omatoiminen matkailija pitää hotellista, koska; *hotelliin tulo ja majoittuminen suuren tavaramäärän kanssa on helppoa, autolähelle ulko-ovea, ei hississä tavadoiden kuljetusta *suksien huolto- ja säilytystila toimiva *sauna ja pesutilat toimivat "hyvät löylyt" *ystävälliset,nopeat ja toimivat ravintolapalvelut *ladut ja rinteet lähellä
Matkailija joka haluaa ravintolapalvelut lähelle majoitustiloja välttää tätä hotellia. Puutteita ja parannettavaa: *huoneistojen kylpytilan kunnossa *majoitustilojen sisäänkäynneissä kuluneisuutta ja tupakantumppeja, toimivat tupakointitiloina *hotellin pääsisäänkäynti kulunut ja epäsiisti *saunat jäävät joistakin huoneistoista kovin kauas *suksien säilytys ja huoltotila jää monesta honeistosta liian kauas (suksia jätetään sisäänkäynnin tuulikaappeihin ja käytäville)

7,7 Sinikka S.
Suomi
05 huhtikuu 2010
Hiihtoloma 2010
Varaus toimi hyvin. Huone siisti. Aamupala hyvä. Lomailija joka hiihtää tai patikoi.
Majoitus erillään aamupalasta ja muista palveluista.
Yleistaso hyvä. Ladut loistavassa kunnossa.

7,1 Anonymous
Suomi
08 maaliskuu 2016
Mukava loma, huoneisto hyvä, mutta...
Sijainti oli erinomainen ja näkymä mukava. Huoneisto periaatteessa hyvä ja vatimukset täyttävä. Autolle lämpöpiste lähellä. Ladut olivat erinomaiset.
Vastaanoton naisella tullessa kylmänkalskea vastaanotto. Ei lämmin ja ystävällinen vaan nopea ja mekanistinen. Aamupalalla yksitoikkoisesti koko viikon sama valikoima. Laatu oli kuitenkin hyvää. ...

7,3 Matti K.
Suomi
03 huhtikuu 2010
Hiihtolomalainen
Perus matkailija viihtyy
Tiukka pipojen

8,8 Sinikka
Suomi
08 maaliskuu 2016
Fabulous
Siistiä,aamupala monipuolinen ja maistuva, ravintola Pirtissä hyvä palvelu ja maistuva ruoka.
Henkilökunta voisi ainakin tervehtiä ystävällisesti eikä muutaman ylimääräisen sanan vaihtaminenkaan olisi pahitteeksi☺️

6,7 veijo P.
Suomi
01 huhtikuu 2010
Tunturihotelli v. 11/2010
- hyvä henkilökunta - hyvä palvelu - hyvät palvelut hiihtäjille
- nuhraantuneet portaikot - vaatimaton aamiainen

7,5 Ulla
Suomi
08 maaliskuu 2016
Good
Rauhallisuus
Aamiaisella liian ruuhkaista ja tarjottavat toistuvasti lopussa. A la carte ei ollut auki.

9,3 Eva E.
Suomi
01 huhtikuu 2010
Hiihtoloma Tunturihotellissa Saariselällä
- Tosi runsas ja monipuolinen aamiainen, erikoisuus: voi itse paistaa räiskäleet (lätyt) kahdella kuumalla vohveliraudalla - tosi suosittua! - Päivittäin päivän keitto tarjolla iltakuuteen asti - voi syödä niin paljon kun jaksaa hyvin edullisesti (hiihtolenkin jälkeen). Muitakin ruokia tietenkin tarjolla, myös kasvisvaihtoehtoja! - Hotelli sopii pariskunnille tai sinkuille, jotka pitävät hiihtämisestä tai laskettelusta ja tanssimisesta, miksei myös lapsiperheille. Monipuoliset hiihtoladut lähtevät vierestä ja Ski-Bus poimii laskettelijat monta kertaa päivässä. - Runsas aamiainen ja sisäänpääsylippu iltatansseihin sisältyvät maijoitukseen, siinä säästää rahaa... - hyviä artisteja mm Paula Koivuniemi, Pentti Hietanen, Finlanders jne. - 3 tanssisalia, joista yksi nuorisolle.
- Hotellihuoneiden saippuatpullot tosi huonot, joko ei tullut yhtään saippuaa tai pieni pisara, sekä käsinpesu että suihkussa (Näätä, standard-huone). - Aamiais-aika saisi kestää vähän pidempään, yhteentoista tai puoliyhteentoista - kun käy tanssimassa joka ilta ja valvoo myöhään.....on vaikeaa herätä aamulla! - Matkailijan, joka ei pidä hiihtämisestä, laskettelusta tai tanssimisesta, eikä syö runsasta aamiaista, ei ehkä kannata yöpyä Tunturihotelliss!
Parhaat puolet Tunturihotellissa on laajan hiihtolatuverkoston läheisyys ja tanssisalit (Saariselän suosituin tanssipaikka),joihin pääsee sisälle maksutta. Jos asut muualla ja aiot viikon aikana käydä joka ilta hotellin tansseissa, se tulee kalliiksi! Myös monipuolinen ruokatarjoilu, jotain jokaisen makuun ja kukkaroon sopivaa! Monotanssit hauska kokemus - ei liity Tunturihotelliin! Hyvä että löytyy myös edullista majoitusta - Standard huoneet tilattuina Agodan kautta.

7,9 Antti
Suomi
07 maaliskuu 2016
Good
Saimme samaan hintaan saunallisen huoneiston. Aamiainen arvosana 9+ . Päivällinen monipuolinen lihaa ja kalaa.