Takaisin hotellitietoihin

Todella hyvä 7,9
perustuu 46 arvioon
Todella hyvä 7,9
perustuu 533 arvioon

Viimeisimmät asiakaskommentit

Valitse matkustajaryhmä
Todella hyväyhteensä 46 arviota
  • Hotellin kunto/siisteys 7,7
  • Sijainti 8,5
  • Huonemukavuus/taso 8,0
  • Henkilökunta 7,7
  • Vastinetta rahalle 7,6
  • Ruoka/syöminen 7,8

Anonymous, Suomi
Pariskunta
Ystävällinen henkilökunta paikan ainut +
Ystävällinen henkilökunta
Aamiainen huono, ravintolassa huono ruoka, huoneiden ääneneristys surkea, yläkerrasta kuului kaikki äänet alempaan huoneistoon.
Arvioitu: 21 huhtikuuta 2016

Peltola M., Suomi
Perhe pienten lasten kanssa
Majoittui 4 yötä, syyskuu 2010
hiihtoloma
hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. ladut hyvässä kunnossa. sopii kaikenlaisille matkailijoilla
olin tyytyväinen oleskeluuni tunturihotellissa, vaikka muutama vuosi sitten saamani kohtelu aamiaisella ei unohdu koskaan. piti ottaa omena mukaan aamiaiselta lähdettäessä, kun ei silloin ollut mitään tiedotetta, ettei mukaan saa ottaa hedelmiä pois lähtiessä, niin tarjoilija nosti hirveän metelin ja haukkui varkaaksi. kaikki ympärillä olevat asiakkaat katsoivat, että miten suuren rikoksen olimme tehneet. tarjoilijan käytös oli todella törkeää. asian olisi voinut esittää toisin.
Arvioitu: 10 lokakuuta 2010

Paul J., Suomi
Pariskunta
Majoittui yhden yön, syyskuu 2010
Kuntoilu- ja työmatkailuun hyvä hotelli
Erinomainen sijainti kansallispuiston vieressä ja palveluiden keskellä
Hotelli oli helppo löytää Saariselän keskustasta (oli viitoitettu hyvin). Vastaanotossa oli ystävällinen palvelu ja huonekin löytyi viereisestä rakennuksesta helposti. Pysäköintipaikka oli lähellä majoitusta. Opastettuja vaellusreittejä löytyi hotellin vierestä. Huone oli varsin rauhallinen. Henkilökuntaa ei näkynyt koko vierailun (1 yö) aikana kuin yksi siivooja. Aamupalalle mennessä sai haistella vähän aamuista pakkasilmaa. Aamupala oli hyvä ja monipuolinen, eikä ravintolassa muutenkaan ollut moitteen sijaa. Hotelli soveltui meidän tarkoitukseen hyvin: työmatkan yhteydessä saimme nauttia Lapin ruskasta yhden päivän.
Arvioitu: 06 lokakuuta 2010

Esko, Suomi
Pariskunta
Good
sijainti heti latujen vieressä huone tilava, varustus vedenkeitin ja kaakao huonekortilla pääsi ilmaiseksi illan menoihin gielas ravintolassa hyvä palvelu ja maittava illallien (kohtuuhintainen)
huoneen avaimet eivät toimineet alussa jouduimme leimaamaan ne uudestaan
Arvioitu: 19 huhtikuuta 2016

Anonymous, Suomi
Pariskunta
Good
Rauhallinen sijainti, lyhyt matka hiihtoladuille
Arvioitu: 19 huhtikuuta 2016

Marjukka H., Suomi
Perhe pienten lasten kanssa
Majoittui 2 yötä, helmikuu 2010
Hiihtolomalla Tunturihotellissa
Hyviä puolia Tunturihotellissa olivat: rauhallinen sijainti vähän sivussa. Mukavaa oli läheinen sijainti latujen alkamispisteestä. Hotellissa hyvä aamiainen ja lapsen mielestä vohvelien paisto. Nyt hankittiin kotiinkin vohvelirauta. Ihana oli lenkkisauna alakerrassa !
Huone siisti perushuone, tosin hieman kulunut. Ikkuna tosin oli aivan jäässä eikä ikkunasta nähnyt lainkaan ulos, kunnes pyysin huonesiivoojalta ikkuna-avaimen ja avasin sisäikkunan jolloin lasi vähitellen suli ja kaunis maisema avautui.
Arvioitu: 02 kesäkuuta 2010

Peltola M., Suomi
Ryhmät
Majoittui 5 yötä, huhtikuu 2010
Tyytyväinen
Tuttu hotelli entuudestaan. Keskellä kylää. Helppo lähteä hiihtämääm tai vaeltamaan.
Huoneet olisivat remontin tarpeessa. Ainakin se, missä me asuimme. Tunturihotellissa on myös korkeatasoisia huoneistoja, joissa voi kuka tahansa majoittua.
Tuttu hotelli etukäteen, että tiesi mitä oli odotettavissa. Ehkä jotkut eivät pidä siitä, kun aamiaiselle ja iltarientoihin kauempana olevista majoitustiloista on jonkin verran matkaa.
Arvioitu: 08 toukokuuta 2010

Anneli, Suomi
Ryhmät
Superb
Huoneesta olevasta saunasta ja siisteydesttä. Hiihtoeväät olivat loistavat.
Täydellinen olisi jos päivällinen olisi samassa rakennuksessa.
Arvioitu: 19 huhtikuuta 2016

Hellevi, Suomi
Ryhmät
Exceptional
Kaikesta
Arvioitu: 14 huhtikuuta 2016

Esa M., Suomi
Yksin matkustava
Majoittui 3 yötä, huhtikuu 2010
Tunturihotelli
Hyvä sijainti ja ravintola
Laatu pikkasen "heppoinen"
Hotelli hyvällä paikalla mutta huonoa se että huoneet kaikki ovat eri rakennuksissa. Lyhyt matka laskettelumäkeen ja vielä lyhyempi hiihtoladulle joten sopiva paikka suksikansalle. Ravintola on elämys, kannattaa käydä ja sopiva paikka jos haluaa tanssia. Huone oli kyllä melko vaatimaton mutta olihan siellä kaikki tarpeellinen, ei siivousta joka päivä. Mutta hintataso kuitenkin suhteellisen edullinen.
Arvioitu: 17 huhtikuuta 2010

eero S., Suomi
Ryhmät
Majoittui 5 yötä, maaliskuu 2010
Eero Salo
Omatoiminen matkailija pitää hotellista, koska; *hotelliin tulo ja majoittuminen suuren tavaramäärän kanssa on helppoa, autolähelle ulko-ovea, ei hississä tavadoiden kuljetusta *suksien huolto- ja säilytystila toimiva *sauna ja pesutilat toimivat "hyvät löylyt" *ystävälliset,nopeat ja toimivat ravintolapalvelut *ladut ja rinteet lähellä
Matkailija joka haluaa ravintolapalvelut lähelle majoitustiloja välttää tätä hotellia. Puutteita ja parannettavaa: *huoneistojen kylpytilan kunnossa *majoitustilojen sisäänkäynneissä kuluneisuutta ja tupakantumppeja, toimivat tupakointitiloina *hotellin pääsisäänkäynti kulunut ja epäsiisti *saunat jäävät joistakin huoneistoista kovin kauas *suksien säilytys ja huoltotila jää monesta honeistosta liian kauas (suksia jätetään sisäänkäynnin tuulikaappeihin ja käytäville)
Arvioitu: 06 huhtikuuta 2010

Risto63, Suomi
Pariskunta
Hyvä hiihtoreissu
Sijainti hiihtoa varten paras mahdollinen. Iso saunallinen huoneisto. Hyvää iltaviihdettä.
Aamiainen yllättävän suppea
Arvioitu: 13 huhtikuuta 2016

Raija, Suomi
Yksin matkustava
Rauhoittava
Ihanat näkymät tunturiin! Hyvää palvelua pääsääntöisesti.
Minulla oli puolihoito, ikkunapaikalt oli varattu kaikki ruokalista asiakkaille ( heitä ei yhtenäkään päivänä ollut klo 17.30-18.15), tämän voisi miettiä toisin!
Arvioitu: 12 huhtikuuta 2016

Sinikka S., Suomi
Yksin matkustava
Majoittui 5 yötä, maaliskuu 2010
Hiihtoloma 2010
Varaus toimi hyvin. Huone siisti. Aamupala hyvä. Lomailija joka hiihtää tai patikoi.
Majoitus erillään aamupalasta ja muista palveluista.
Yleistaso hyvä. Ladut loistavassa kunnossa.
Arvioitu: 05 huhtikuuta 2010

Matti K., Suomi
Pariskunta
Majoittui 5 yötä, maaliskuu 2010
Hiihtolomalainen
Perus matkailija viihtyy
Tiukka pipojen
Arvioitu: 03 huhtikuuta 2010

Anonymous, Suomi
Ryhmät
Pleasant
Hyvä sijainti, ladut vieressä. Hotellihuone siisti ja hotelli rauhallinen. Gielaksen ravintola Kaltion palvelu ja ruoka hyvää
Arvioitu: 11 huhtikuuta 2016

Heidi, Suomi
Pariskunta
Pleasant
Sijainti loistava. Ruoka maistui.Salaattipöytä saisi olla monipuolisempi.Aamiaisella voisi olla croissantteja
Sauna eri rakennuksessa.siivousta ei päivittäin.
Arvioitu: 10 huhtikuuta 2016

veijo P., Suomi
Yksin matkustava
Majoittui 5 yötä, maaliskuu 2010
Tunturihotelli v. 11/2010
- hyvä henkilökunta - hyvä palvelu - hyvät palvelut hiihtäjille
- nuhraantuneet portaikot - vaatimaton aamiainen
Arvioitu: 01 huhtikuuta 2010

Sanna, Suomi
Perhe pienten lasten kanssa
Vanhanaikainen
Sijainti on hyvä.
Hotellin huoneissa ei ole parisänkyjä. Huoneemme oli nähnyt siisteydestä huolimatta parhaat päivänsä parikymmentä vuotta sitten. Huone ei myöskään vastannut varauksessa ollutta kuvaa vaan oli ...
Arvioitu: 08 huhtikuuta 2016

Eva E., Suomi
Yksin matkustava
Majoittui 5 yötä, maaliskuu 2010
Hiihtoloma Tunturihotellissa Saariselällä
- Tosi runsas ja monipuolinen aamiainen, erikoisuus: voi itse paistaa räiskäleet (lätyt) kahdella kuumalla vohveliraudalla - tosi suosittua! - Päivittäin päivän keitto tarjolla iltakuuteen asti - voi syödä niin paljon kun jaksaa hyvin edullisesti (hiihtolenkin jälkeen). Muitakin ruokia tietenkin tarjolla, myös kasvisvaihtoehtoja! - Hotelli sopii pariskunnille tai sinkuille, jotka pitävät hiihtämisestä tai laskettelusta ja tanssimisesta, miksei myös lapsiperheille. Monipuoliset hiihtoladut lähtevät vierestä ja Ski-Bus poimii laskettelijat monta kertaa päivässä. - Runsas aamiainen ja sisäänpääsylippu iltatansseihin sisältyvät maijoitukseen, siinä säästää rahaa... - hyviä artisteja mm Paula Koivuniemi, Pentti Hietanen, Finlanders jne. - 3 tanssisalia, joista yksi nuorisolle.
- Hotellihuoneiden saippuatpullot tosi huonot, joko ei tullut yhtään saippuaa tai pieni pisara, sekä käsinpesu että suihkussa (Näätä, standard-huone). - Aamiais-aika saisi kestää vähän pidempään, yhteentoista tai puoliyhteentoista - kun käy tanssimassa joka ilta ja valvoo myöhään.....on vaikeaa herätä aamulla! - Matkailijan, joka ei pidä hiihtämisestä, laskettelusta tai tanssimisesta, eikä syö runsasta aamiaista, ei ehkä kannata yöpyä Tunturihotelliss!
Parhaat puolet Tunturihotellissa on laajan hiihtolatuverkoston läheisyys ja tanssisalit (Saariselän suosituin tanssipaikka),joihin pääsee sisälle maksutta. Jos asut muualla ja aiot viikon aikana käydä joka ilta hotellin tansseissa, se tulee kalliiksi! Myös monipuolinen ruokatarjoilu, jotain jokaisen makuun ja kukkaroon sopivaa! Monotanssit hauska kokemus - ei liity Tunturihotelliin! Hyvä että löytyy myös edullista majoitusta - Standard huoneet tilattuina Agodan kautta.
Arvioitu: 01 huhtikuuta 2010